-- Gensend alle tidligere afsendte rotteanmeldelser til Rottehullet. -- OBS: Scriptet sætter alle anmeldelser der er afsluttede (ver_report.closed = '1') og som tidligere har været forsøgt sendt til -- Rottehullet (ver_report.ext_id = 'Not set') eller tidligere er blevet sendt til Rottehullet (ver_report.ext_id = GUID) i -- kø og tvinger dermed servicen til at sende dem igen. insert into sfc_queueitem (queueserverid, commandaction, commandobjectclass, commandobjectid, commandstate) select 'ROTTEH', 'send', 'report', convert(varchar, ver_report.report_seq_no), '1' from ver_report where ver_report.ext_id is not null and coalesce(ver_report.closed, '0') = '1';