-- 10-01-2017 ES,TRK -- -- patch_id dma_960_170110 --****************************************************************************** -- Udfasning af hovedaktiviteter. Nye hovedaktiviteter og VL-koder 10-01-2017 --****************************************************************************** -- Rettelser jf. listepunktsslankning af listepunkterne: -- A 206 -- A 206 Udfases --> Akkumulatorfabrikker henføres under A 209. -- Kabelfabrikker henføres under A 209 trådvareproduktion eller D 208 Plastarmering eller K 206 kabelgenbrug. -- Hovedaktiviteten 'A206' udfases -- Sæt hovedaktiviteten 'A206' ikke-aktiv update ind_indtypes set active = '0' where ind_type_id = 'A206'; -- Sæt DMA-aktiviteten 'VL00000140' ikke-aktiv update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where Id = 'VL00000140'; -- D 201 -- D 201 Ændres til kun at omfatte oplag af flydende stoffer og der indføres en tærskelværdi for oplag af flydende gødningsstoffer --> Nyt samme listepunkt og ny VLkode. -- Faste stoffer eksisterende listepunkt på BBB1 --> D 51. -- Opret hovedaktiviteten 'D201x2' som en inaktiv kopi af 'D201' og lad alle virksomheder der peger på hovedaktiviteten 'D201' pege på 'D201x2' -- Udføres kun hvis hovedaktiviteten 'D201x2' ikke eksisterer if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'D201x2') is null begin -- Indsæt hovedaktiviteten 'D201x2' som en inaktiv kopi af 'D201' insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category, dma_listepunkt_id) values('D201x2', 'Anden fremst./oplag af uorg. eller org. produkter.', 'D201', 'Virksomheder, der ved fysiske processer fremstiller organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor fremstillingen kan give anledning til væsentlig forurening. Oplag af organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor oplaget kan give anledning til væsentlig forurening.', 'liste_b2', 'geokon', '0', '1', '0', '0', '1b', 'VL00000173') -- Lad alle virksomheder der peger på 'D201' pege på 'D201x2' i stedet update ind_industry set main_type = 'D201x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where main_type = 'D201' -- Lad alle bi-aktiviteter der peger på 'D201' pege på 'D201x2' i stedet update ind_x_ind_types set ind_type_id = 'D201x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where ind_type_id = 'D201' end; -- Sæt DMA-aktiviteten 'VL00000173' inaktiv update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where Id = 'VL00000173'; -- Indfør ny VL-kode 'VL00000479' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000479') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000479', 'D 201', 'D 201. Virksomheder, der ved fysiske processer fremstiller organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor fremstillingen kan give anledning til væsentlig forurening. Oplag af flydende organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor oplaget kan give anledning til væsentlig forurening, bortset fra flydende kvælstofholdige gødningsstoffer. Oplag af flydende kvælstofholdige gødningsstoffer på mere end 500 tons.', '1', 'geokon'); -- Opdater hovedaktiviteten 'D201' update ind_indtypes set dma_listepunkt_id = 'VL00000479', ind_type_descrip = 'D 201. Virksomheder, der ved fysiske processer fremstiller organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor fremstillingen kan give anledning til væsentlig forurening. Oplag af flydende organiske eller uorganiske kemiske stoffer, produkter eller mellemprodukter, herunder enzymer, hvor oplaget kan give anledning til væsentlig forurening, bortset fra flydende kvælstofholdige gødningsstoffer. Oplag af flydende kvælstofholdige gødningsstoffer på mere end 500 tons.' where ind_type_id = 'D201'; -- D 211 -- D 211 Ændres til alene at omfatte fremstilling af produkter baseret på TDI og grænse genindføres --> Nyt samme listepunkt oprettes og ny VL kode. -- Opret hovedaktiviteten 'D211x2' som en inaktiv kopi af 'D211' og lad alle virksomheder der peger på hovedaktiviteten 'D211' pege på 'D211x2' -- Udføres kun hvis hovedaktiviteten 'D211x2' ikke eksisterer if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'D211x2') is null begin -- Indsæt hovedaktiviteten 'D211x2' som en inaktiv kopi af 'D211' insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category, dma_listepunkt_id) values('D211x2', 'Fremstilling af skumplast, herunder polyurethan', 'D211', 'Virksomheder, der fremstiller skumplast, herunder polyurethan.', 'liste_b2', 'geokon', '0', '1', '0', '0', '1b', 'VL00000215') -- Lad alle virksomheder der peger på 'D211' pege på 'D211x2' i stedet update ind_industry set main_type = 'D211x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where main_type = 'D211' -- Lad alle bi-aktiviteter der peger på 'D211' pege på 'D211x2' i stedet update ind_x_ind_types set ind_type_id = 'D211x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where ind_type_id = 'D211' end; -- Sæt DMA-aktiviteten 'VL00000215' inaktiv update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where Id = 'VL00000215'; -- Indfør ny VL-kode 'VL00000480' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000480') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000480', 'D 211', 'D 211. Virksomheder, der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI), og hvor produktionen er mere end 100 kg produkt pr. dag', '1', 'geokon'); -- Opdater hovedaktiviteten 'D211' update ind_indtypes set dma_listepunkt_id = 'VL00000480', ind_type_descrip = 'D 211. Virksomheder, der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI), og hvor produktionen er mere end 100 kg produkt pr. dag' where ind_type_id = 'D211'; -- E 204 -- E 204 Udgår helt af listen, bliver § 42 --> Udfases --> Nyt listepunkt oprettes for E 77 og E 78. -- Hovedaktiviteten 'E204' udfases -- Sæt hovedaktiviteten 'E204' ikke-aktiv update ind_indtypes set active = '0' where ind_type_id = 'E204'; -- Sæt DMA-aktiviteten 'VL00000224' ikke-aktiv update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where Id = 'VL00000224'; -- E 207 -- E 207 Nedre tærskel indføres samt underpunkt fermentering og ovntørring på foderstofvirksomheder uden nedre grænse --> Nyt samme Listepunkt og ny VL kode. Nyt listepunkt oprettes for E 79, E 80 -- Trætørring og brændselspilleproduktion udtages af punktet. --> Nyt listepunkt oprettes på BBB1 --> E 81 -- Opret hovedaktiviteten 'E207x2' som en inaktiv kopi af 'E207' og lad alle virksomheder der peger på hovedaktiviteten 'E207' pege på 'E207x2' -- Udføres kun hvis hovedaktiviteten 'E207x2' ikke eksisterer if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E207x2') is null begin -- Indsæt hovedaktiviteten 'E207x2' som en inaktiv kopi af 'E207' insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category, dma_listepunkt_id) values('E207x2', 'Foderstofvirksomheder, kap >6 t/time og <=300 t/dg', 'E207', 'Foderstofvirksomheder med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mindst 6 tons pr. time, men mindre end eller lig med 300 tons pr. dag i gennemsnit eller mindre end eller lig med 600 tons pr. dag, hvis anlægget er i drift i højst 90 på hinanden følgende dage', 'liste_b2', 'geokon', '0', '1', '0', '0', '1b', 'VL00000227') -- Lad alle virksomheder der peger på 'E207' pege på 'E207x2' i stedet update ind_industry set main_type = 'E207x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where main_type = 'E207' -- Lad alle bi-aktiviteter der peger på 'E207' pege på 'E207x2' i stedet update ind_x_ind_types set ind_type_id = 'E207x2', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where ind_type_id = 'E207' end; -- Sæt DMA-aktiviteten 'VL00000227' inaktiv update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where Id = 'VL00000227'; -- Indfør ny VL-kode 'VL00000481' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000481') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000481', 'E 207', 'E 207. Foderstofvirksomheder, herunder grønttørring og grøntpilleproduktion, med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mere end 200 tons pr. dag, men mindre end eller lig med 300 tons pr. dag eller mere end 200 tons pr. dag, men mindre end eller lig med 600 tons pr. dag, hvis anlægget er i drift højst 90 på hinanden følgende dage. Foderstofvirksomheder som fermenterer og ovntørrer vegetabilske og/eller animalske råvarer, og som ikke er omfattet af listepunkt 6.4b i bilag 1.', '1', 'geokon'); -- Opdater hovedaktiviteten 'E207' update ind_indtypes set dma_listepunkt_id = 'VL00000481', ind_type_name = 'Foderstofvirksomheder', ind_type_descrip = 'E 207. Foderstofvirksomheder, herunder grønttørring og grøntpilleproduktion, med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mere end 200 tons pr. dag, men mindre end eller lig med 300 tons pr. dag eller mere end 200 tons pr. dag, men mindre end eller lig med 600 tons pr. dag, hvis anlægget er i drift højst 90 på hinanden følgende dage. Foderstofvirksomheder som fermenterer og ovntørrer vegetabilske og/eller animalske råvarer, og som ikke er omfattet af listepunkt 6.4b i bilag 1.' where ind_type_id = 'E207'; --****************************************************************************** -- Nye hovedaktiviteter og VL-koder 10-01-2017 --****************************************************************************** -- Listepunkter fra brugerbetalingsbekendtgørelsen nr. 1518 af 7. december 2016. 7 skal ny oprettes -- D 63 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000482' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000482') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000482', 'D 63', 'D 63. Virksomheder der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan, dog undtaget fremstilling ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI).', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'D63' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'D63') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('D63', 'Fremstilling af skumplast mv. uden brug af TDI', 'D63', 'D 63. Virksomheder der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan, dog undtaget fremstilling ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI).', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'D63' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000482' where ind_type_id = 'D63'; -- D 64 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000483' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000483') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000483', 'D 64', 'D 64. Virksomheder, der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI), og hvor produktion er mindre end eller lig med 100 kg produkt pr. dag.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'D64' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'D64') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('D64', 'Fremstilling af skumplast mv. ved brug af TDI', 'D64', 'D 64. Virksomheder, der fremstiller skumplast eller andre polymere materialer af polyurethan ved brug af toluen-di-isocyanat (TDI), og hvor produktion er mindre end eller lig med 100 kg produkt pr. dag.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'D64' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000483' where ind_type_id = 'D64'; -- E 77 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000484' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000484') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000484', 'E 77', 'E 77. Savværker med kapacitet for produktion af råtræ på mindst 50.000 m3 fast masse pr. år af nåletræ eller på mindst 10.000 m3 fast masse af løvtræ pr. år.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'E77' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E77') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('E77', 'Savværker', 'E77', 'E 77. Savværker med kapacitet for produktion af råtræ på mindst 50.000 m3 fast masse pr. år af nåletræ eller på mindst 10.000 m3 fast masse af løvtræ pr. år.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'E77' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000484' where ind_type_id = 'E77'; -- E 78 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000485' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000485') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000485', 'E 78', 'E 78. Virksomheder der fremstiller finerplader eller fiberplader, bortset fra anlæg omfattet af listepunkt 6.1 c i bilag 1 til bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'E78' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E78') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('E78', 'Fremstilling af finer/fiber plader', 'E78', 'E 78. Virksomheder der fremstiller finerplader eller fiberplader, bortset fra anlæg omfattet af listepunkt 6.1 c i bilag 1 til bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'E78' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000485' where ind_type_id = 'E78'; -- E 79 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000486' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000486') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000486', 'E 79', 'E 79. Foderstofvirksomheder med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mere end 6 tons i timen, men mindre end eller lig med 200 tons pr. dag.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'E79' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E79') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('E79', 'Foderstofvirksomheder', 'E79', 'E 79. Foderstofvirksomheder med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mere end 6 tons i timen, men mindre end eller lig med 200 tons pr. dag.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'E79' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000486' where ind_type_id = 'E79'; -- E 80 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000487' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000487') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000487', 'E 80', 'E 80. Grønttørring og grøntpilleproduktion med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mindre end eller lig med 200 tons pr. dag.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'E80' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E80') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('E80', 'Grønttørring og grøntpilleproduktion', 'E80', 'E 80. Grønttørring og grøntpilleproduktion med en kapacitet til produktion af færdige produkter på mindre end eller lig med 200 tons pr. dag.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'E80' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000487' where ind_type_id = 'E80'; -- E 81 -- Indfør ny VL-kode 'VL00000488' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from dma_listepunkt where Id = 'VL00000488') is null insert into dma_listepunkt (Id, Navn, Beskrivelse, Aktiv, created_by) values ('VL00000488', 'E 81', 'E 81. Trætørring eller brændselspilleproduktion.', '1', 'geokon'); -- Indsæt hovedaktiviteten 'E81' hvis den ikke allerede findes if (select 'x' from ind_indtypes where ind_type_id = 'E81') is null insert into ind_indtypes (ind_type_id, ind_type_name, mst_type_id, ind_type_descrip, systype, created_by, report_as, liable_to_pay, ippc_type, active, category) values('E81', 'Trætørring eller brændselspilleproduktion', 'E81', 'E 81. Trætørring eller brændselspilleproduktion.', 'bilag1', 'geokon', '0', '1', '0', '1', '2'); -- Sæt hovedaktiviteten 'E81' aktiv og referer til ny VL-kode update ind_indtypes set active = '1', dma_listepunkt_id = 'VL00000488' where ind_type_id = 'E81'; --****************************************************************************** -- Ret VL-kode fra 'VL20000203' til 'VL00000302' for listepunkt J203 10-01-2017 --****************************************************************************** -- Jf. MSTs regneark XSD_kodeliste og Virksomhedsliste (231216 fremsendt til Structura, Geokon og CGI) V 1_80 update dma_listepunkt set aktiv = '0', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where id = 'VL20000203'; update dma_listepunkt set aktiv = '1', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where id = 'VL00000302'; update ind_indtypes set dma_listepunkt_id = 'VL00000302', changed = getdate(), changed_by = 'geokon' where ind_type_id = 'J203'; --******************************************************************************